یکی از مدرن ترین روش های دکوراسیون داخلی و خارجی استفاده از میکروسمنت (microcement) یا میکروسیمان است. میکروسمنت را می توان در گروه پوشش های سیمانی جای داد که از مخلوط مواد معدنی با پلیمرهای مختلف ساخته شده است. این ماده برای پوشش بر روی سطوح مختلف استفاده می شود. از جمله سطوحی که برای صاف کردن آن می توان از این ماده استفاده کرد عبارتند از:

  • سقف
  • کف
  • دیوار
  • حمام
  • استخر
  • نما
  • سرویس بهداشتی
  • پله
  • وهر سطح صافی
  • این نکته را به یاد داشته باشید که اجرای میکروسمنت نیازمند زیر سازی است.

نیازمندی های آماده کردن میکروسمنت

برای آماده سازی واجرای میکروسمنت سطح مورد نظر راباید بررسی نمایید.از جمله :

  • اطمینان از صاف بودن سطح قابل اجرا .
  • اطمینان ازعدم ،نم و رطویت زیر کار
  • اطمینان از هر گونه گردو غبار و چربی

طریقه اجرای میکروسمنت

برای اجرای میکروسمنت باید مراحل زیر انجام شود که در ادامه به بررسی آن ها می پردازیم.

  • اجرای پرایمر زیر کار
  • مش گذاری
  • زدن دو الی سه دست میکروسمنت
  • استفاده از فینیشینگ (لاک نهایی )

پیاده سازی میکروسیمان

برای نصب میکروسمنت باید فعالیت های این فاز به صورت کامل انجام شود. برای پیاده سازی باید ابتدا سطح اولیه را به صورت کامل تمیز کرد تا آلاینده ای بر روی آن وجود نداشته باشد. همچنین رطوبت محل باید به درستی اندازه گیری شود تا در میانه کار مشکلی به وجود نیاید. فاز پیاده سازی در اجرای میکروسمنت اهمیت بالایی دارد.

 مش بندی و پرایمینگ میکروسیمان

مرحله مهمی که آرامش در آن اهمیت دارد پرایمینگ و مش بندی است. در این مرحله ابتدا باید یک لایه چسب بر روی سطح زده شود و سپس با مش فایبرگلاس ترکیب شود. لایه چسب با نام پل پیوند شناخته می شود. این مایع مصنوعی برای تقویت ساختاری که زیر میکروسمنت قرار می گیرد به کار می رود و باعث می شود جذب سطوح افزایش پیدا کند.

مش مورد استفاده در این مرحله، باعث به وجود آمدن ویژگی های زیر می شود.

  • ایجاد کشش بیشتر در سطوح
  • جلوگیری از تغییر شکل میکروسمنت
  • افزایش دادن مقاومت Microcement
  • مرحله اول اجرای میکروسمنت

    پس از اینکه فعالیت های مقدماتی انجام شدند، حال باید اولین کار با این ماده انجام شود. بدین منظور میکروسمنت را با ماله فلزی به صورت مساوی بر روی تمام قسمت های سطح پخش می کنند.

    مرحله دوم اجرای میکروسمنت

    در این مرحله باید میکروسمنت، دو بار بر روی سطح ریخته شود و به صورت یکنواخت صاف شود. در این مرحله باید از ماله لاستیکی استفاده کنید. لایه های جدید باید از لایه اولیه که بر روی سطح مالیده شده بود، ضخیم تر باشد. شما می توانید با استفاده از سمباده سطح را به خوبی صاف کنید و همچنین در فرایند خشک کردن سطح از دستگاه خشک کن سطوح نیز استفاده نمایید.

    مرحله سوم اجرای میکروسمنت

    در آخرین مرحله از اجرای microcement می توانید از لاک نهایی  استفاده نمایید. با اجرای این مرحله، می توانید از ساییده شدن سطوح جلوگیری نمایید و همچنین سطح خود را نیز ضد آب کنید. البته باید بگوییم که لاک صنعتی  باعث می شود درخشندگی میکروسمنت کاهش پیدا کند. اجرای لاک نهایی را باید در دمای 10 تا 30 دررجه سانتی گراد استفاده کنید.

    آموزش اجرای میکروسمنت

    اگر در زمینه طراحی داخلی و یا خارجی ساختمان کار می کنید و می خواهید این کار را با میکروسمنت انجام دهید، بهتر است به جای امتحان روش سعی و خطا، که زمان زیادی از شما می گیرد و علاوه بر آن ممکن است هزینه زیادی نیز برای شما به وجود بیاورد، ابتدا به صورت اصولی روش های مختلف اجرای میکروسمنت را آموزش ببینید تا در کوتاه ترین زمان ممکن به بهترین روش ممکن این کار را انجام دهید. برای یادگیری مرحله به مرحله اجرای میکروسیمان، کارشناسان شرکت میکروسمنت زرین در کنار شما هستند. تنها کافی است با این شرکت تماس بگیرید و در دوره های آموزشی تدارک دیده شده به مربی گری افراد متخصص حضور پیدا کنید.

    نحوه استفاده از میکروسمنت در سطوح مختلف

    میکروسمنت تطبیق پذیری بالایی با سطوح مختلف دارد. در این بخش، تکنیک‌ها، نکات و بهترین روش‌های اعمال میکروسیمان روی دیوارها و کف را بررسی خواهیم کرد.

    اجرای میکروسمنت روی دیوار

    میکروسمنت را می توان بر روی دیوارهای داخلی و خارجی اجرا کرد. مراحل اجرای میکروسیمان روی دیوارها به شرح زیر است:

    1. آماده سازی سطح: سطح باید تمیز، خشک و عاری از هرگونه آلودگی و چربی باشد. هر رنگ یا پوشش موجود را که ممکن است مانع چسبندگی شود را بردارید. هرگونه ترک یا عیوب روی دیوارها را با استفاده از مواد پرکننده ترمیم کنید.
    2. پرایمینگ: یک پرایمر مناسب طراحی شده برای میکروسیمان را روی دیوارهای آماده شده بمالید. پرایمر به بهبود چسبندگی و ایجاد سطح پیوند بهتر برای میکروسمنت کمک می کند. از یک غلتک یا برس برای اعمال پرایمر به طور یکنواخت استفاده کنید. اجازه دهید پرایمر کاملا خشک شود.
    3. کاربرد پوشش پایه: مواد میکروسمنت را با آب و هر رنگدانه دلخواه مطابق دستورالعمل سازنده مخلوط کنید تا به یک قوام صاف دست یابید. با استفاده از یک ماله فولادی ضد زنگ یا یک کاردک، لایه پایه میکروسمنت را روی دیوار های آماده شده بمالید.
    4. پخش و بافت یکنواخت: در حالی که میکروسیمان هنوز مرطوب است، از یک ماله فولادی استفاده کنید تا به بافت و پرداخت مورد نظر برسید.
    5. زمان خشک شدن: اجازه دهید لایه پایه میکروسمنت برای مدت زمان توصیه شده خشک شود. زمان خشک شدن ممکن است بسته به عواملی مانند رطوبت و دما متفاوت باشد. اطمینان از خشک شدن کامل میکروسمنت قبل از اقدام به مرحله بعدی ضروری است.
    6. سنباده زدن و صاف کردن: پس از خشک شدن لایه پایه، سطح میکروسمنت را با استفاده از کاغذ سنباده ریز به آرامی سنباده بزنید. این مرحله به صاف کردن هرگونه نقص و دستیابی به یک روکش یکنواخت کمک می کند.
    7. استفاده از لایه دوم: لایه دوم میکروسمنت را روی سطح سمباده و تمیز شده بمالید.
    8. خشک شدن: اجازه دهید لایه دوم میکروسمنت در مدت زمان توصیه شده خشک شود.
    9. آب بندی: هنگامی که میکروسمنت کاملا خشک شد، از یک لاک مناسب برای محافظت از سطح و افزایش دوام آن استفاده کنید.

    نحوه اجرای میکروسمنت روی کف

    میکروسمنت را می توان روی کف ساختمان و فضاهای بیرونی نیز اعمال کرد. در ادامه روش انجام این کار به صورت گام به گام آورده شده است.

    1. آماده سازی سطح
      1. تمیز کردن کف
      2. ترمیم ترک ها و عیوب
      3. مسطح کردن سطح

    اکنون که سطح به درستی آماده شده است، زمان استفاده از میکروسمنت است. برای اجرای موفقیت آمیز میکروسمنت مراحل زیر را دنبال کنید:

    1. مخلوط کردن میکروسمنت
    2. استفاده ازمیکروسمنت بیس: میکروسمنت در این مرحله، بیس کوت نامیده می شود، و با استفاده از ماله استیل اعمال می شود.
    3. استفاده از پوشش تزئینی: هنگامی که لایه پایه خشک شد، لایه تزئینی میکروسمنت را اعمال کنید. این لایه بافت و رنگ را به کف اضافه می کند.
    4. تکمیل و آب بندی میکروسمنت
    5. سنباده زدن سطح
    6. استفاده از لاک نهایی : در این مرحله از یک لاک با کیفیت بالا که مخصوص میکروسمنت است استفاده کنید. اجازه دهید لاک  بین لایه ها کاملاً خشک شود.  لاک دوام میکروسمنت را افزایش می دهد.

    نتیجه گیری

    وقتی صحبت از روش های اجرای میکروسمنت به میان می آید، هیچ گزینه ای بهتر از استفاده از خدمات نصب حرفه ای آن وجود ندارد. میکروسمنت زرین، یک شرکت پیشرو در صنعت میکروسیمان است که نه تنها محصولات با کیفیت بالا ارائه می دهد بلکه خدمات نصب و آموزش کار با microcement را نیز ارائه می دهد.این شرکت به عنوان اولین شرکت در زمینه آموزش های تخصصی میکروسمنت ، با برگزاری بیش از 40دوره تخصصی در دانشگاه های تهران و سایر شهرستانها می باشد . افراد نصاب در شرکت میکروسمنت زرین، به جدیدترین تکنیک ها، مواد و تجهیزات مجهز هستند تا هر بار یک پایان عالی را تضمین کنند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *